وقت سفارت انگلیس در تهران

ویزاهای مختلف انگلستان

  • (TIER 1) سرمایه گذاری در انگلستان

براساس سیستم امتیاز بندی Tier 1، متقاضیان می توانند برای ویزا در یکی از ۴ گروه اصلی تقاضا بدهند. برنامه سرمایه گذاری در انگلستان برای کسانی که تمایل به سرمایه گذاری قابل توجهی دارند، طراحی شده است.

  • ویزای دیداری

ویزای دیداری انگلستان به ۷بخش تقسیم می گردد، که هر زیر مجموعه به اتباع غیر اتحادیه اروپا، اجازه ورود برای مدت ۶ماه را میدهد. برای دریافت ویزای دیداری انگلستان بسته به نوع ویزایی که شما متقاضی آن هستید، مدارک خاصی لازم می باشد.

  • ویزای تحصیلی‌ انگلستان

تحصیل در انگلستان تماما بر اساس ایجاد انگیزه در شما برای افزایش اطلاعات و مهارتها، توانایی برای خلاق بودن و حمایت از شما برای رسیدن به اهدافتان است.

  • ویزای اجدادی

ویزای اجدادی انگلستان به افرادی از کشورهای مشترک المنافع با انگلستان تعلق میگیرد که مادر بزرگ و یا پدربزرگشان در انگلستان،جزایر کانال و جزیره من متولد شده وبه مدت پنج سال میباشد و در مورد افرادی که مادربزرگ و پدربزرگشان قبل از ۳۱ مارش ۱۹۲۲ در ایرلند متولد شده اند نیز میتوانند برای ویزا اقدام نمایند.

  • ویزای اسپانسرشیپ همسر

اگر شما نامزدی دارید که در انگلستان مقیم است و می خواهید به آن ملحق شوید باید ویزای نامزدی انگلستان را تهیه کنید.

  • ویزای وابستگان درانگلستان

این ویزا در مورد افرادی است که اعضای خانواده شان ساکن انگلستان میباشند. ما میدانیم که هر پرونده ای شرایط منحصر به فرد خود را دارد و بنابراین متخصص مهاجرت ما تمام جزییات پرونده شما را در نظر گرفته تا بهترین راه در جهت پیش برد کارتان را بکار گیرد

شهروندی پس از ۱۰ سال اقامت

برای واجد شرایط شدن اقامت طولانی و شهروندی انگلستان پس از ۱۰ سال اقامت شما می بایست موارد زیر را داشته باشید: شما می توانید نشان دهید که برای مدت زمان حداقل ۱۰ سال در انگلستان ساکن بوده اید و در این دوره هیچ گاه بیش از مدت اقامت خود در این کشور اقامت نداشته اید.
آشنایی با بریتانیا

بریتانیا و ایرلند شمالی به مجموعه‌ای متشکل از انگلیس، ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی اطلاق می‌شود که دارای مساحت ۲۴۴،۸۲۰ کیلومتر مربع می باشد . این کشور در منابع فارسی اغلب به طور خلاصه انگلیس خوانده می‌شود.
جمعیت این کشور طبق آمار ۲۰۱۶ به تعداد ۶۵,۱۰۲,۳۸۵ نفر اعلام شد .
انگلیس در سواحل شمال‌غربی اروپا قرار دارد و شامل دو جزیره اصلی است. یکی که اسکاتلند، ویلز و انگلیس را در خود جای داده و دیگری ایرلند شمالی را.
این کشور با کانال مانش از فرانسه که در غرب آن قرار دارد جدا می‌شود. آب و هوایی نسبتا سرد دارد و پایتخت آن، لندن، لقب مه‌آلود را با خود یدک می‌کشد.
این کشور با آنکه عضو اتحادیه اروپا است اما هنوز به پول واحد آن یعنی یورو نپیوسته است و همچنان از پوند استفاده می‌کند. مقیاس‌های وزن و طول آن سیستم غیرمتریک است.
در همه پرسی‌ که روز ۲۳ ژوئن ۲۰۱۶ (۳ تیر۱۳۹۵) در خصوص خروج یا ادامه عضویت بریتانیا دراتحادیه اروپا برگزارشد، ۵۲ درصد از مردم این کشور به خروج کشورشان از اتحادیه اروپا رای مثبت دادند. اکنون روند خروج این کشور از عضویت اتحادیه اروپا که به ” برگزیت” (Brexit) معروف شده درحال اجراست.

اقتصاد در انگلیس
زغال سنگ که در صنعت تولید برق به‌کار می‌رود مهمترین ماده معدنی آن است. نفت و گاز طبیعی که در مراکز صنعتی، تجاری و مسکونی به مصرف می‌‌رسند، و منیزیم، فسفات – مس و آنتیموان از دیگر منابع آن است.
شرکای تجاری انگلیس در بخش صادرات آمریکا، آلمان ،فرانسه ، ایرلند، هلند ، بلژیک و اسپانیا است.
آنچه انگلیس صادر می‌کند شامل کالاهای تولیدی، سوخت، مواد شیمیایی و دارویی، غذا، نوشیدنی و تنباکو است.
مهمترین شرکای تجاری انگلیس در بخش واردات آلمان، آمریکا، فرانسه، هلند، چین، نروژ و بلژیک است.

پرچم انگلیس
زمینه پرچم این کشور آبی است با صلیب قرمز که نشانه سنت پاتریک، قدیس حامی ایرلند،
است که با نشانه صلیب سفید سنت اندرو، قدیس حامی اسکاتلند تلاقی می‌کند.
طراحی و رنگ‌های به کار رفته در پرچم این کشور را می‌توان در پرچم کشورهای تحت سلطه هم دید.

ارتباطات در انگلیس
۲۲۸ کانال تلویزیونی در این کشور برنامه تولید می‌کند.
دامنه اینترنتی آن uk. است و ۵٫۱۱۸ میلیون میزبان اینترنتی در آن فعال است.
این کشور جزو کشورهای با خطوط پرسرعت اینترنت در جهان است و ۳۳٫۵۳۴ میلیون کاربر اینترنتی دارد.

مدارک مورد نیاز برای وقت سفارت انگلیس:
• اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی.
• تکمیل شدۀ فرم فارسی درخواست وقت سفارت انگلیس.
• در صورت داشتن دعوتنامه ،اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان:
• اصل پاسپورت فعلی با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی.
• یک نسخه تکمیل شدۀ فرم آنلاین درخواست روادید به همراه برگۀ تأییدیه وقت و تأییدیه واریزی وجه سفارت که توسط این مرکز انجامپذیر است.
• ۲ قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵ .
• اصل و یا کپی دعوتنامۀ معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان .
• اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج .
• اصل و ترجمه رسمی شناسنامه.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان:
اصل پاسپورت فعلی با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی.
• اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل ( گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر، جواز کسب، پروانه فعا لیت، کارت بازرگانی، لیست بیمه ۶ ماهه گذشته، گواهی تأییدیه بیمه ، روزنامه رسمی تأسیس و آخرین تغییرات ، فیش حقوقی ۶ ماه آخر، برگه مالیاتی پرداخت شده ، کارت پرسنلی، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت دانشجویی و …)
• مدارک میزبان در انگلستان ( دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده ، پرینت حساب بانکی ، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد ، فیش حقوقی ، سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده ، قبوض پرداختی از قبیل آب، برق، گاز و …)
• اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته ، سپرده های بانکی و…
• برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته الزامیست.
• اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه .
** ترجمه رسمی ( دارالترجمه ) برای تمامی مدارک فوق کافیست و ترجمه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه به اعتبار این مدارک برای سفارت انگلیس می افزاید.
**به علت اینکه در روز تحویل مدارک ، مصاحبه ای از متقاضی انجام نمیگیرد تمامی مدارک فوق صرف نظر از اینکه قبلاً به انگلستان سفر کرده اند و یا خیر ، باید کامل و دقیق باشد ، خصوصاً مدارک بانکی اعم از درآمد و مخارج ماهیانه که در فرم درخواست روادید باید دقیق بیان شود.

در صورتی که قصد دیدار با اقوام درجه یک خود در انگلستان را دارید نیاز به انجام مراحل زیر از طرف ایشان است:

۱- اقدام جهت دعوتنامه
۲- پرینت حساب دعوت کننده یا برگه payslip یا مدارک شغلی دعوت کننده
۳- مدارک منزل دعوت کننده (اجاره نامه یا سند مالکیت)
۴- کپی پاسپورت دعوت کننده
تمامی مدارک فوق میتوانند بصورت کپی باشند.

مدارک مورد نیاز جهت درخواست وقت مصاحبه :
۱٫ اسکن صفحه اول پاسپورت
۲٫ تکمیل شدۀ فرم فارسی وقت سفارت انگلستان
۳٫ رزرو هتل / دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده

راهنمای سفرهای خارجی:

تمام اطلاعاتی را که در خصوص سفر به کشورهای محدوده شینگن و کشورهای انگلیس، آمریکا و کانادا نیاز دارید، از جمله نحوه تعیین وقت مصاحبه برای ورود به سفارت، مدارک مورد نیاز جهت روز مصاحبه، فرم های سفارت، شرایط مهاجرت یا اقامت، انواع ویزاها و راهنمای سفر به این کشورها را برای شما آماده کرده ایم.

در صورت تمایل می توانید با ما تماس بگیرید.

ایمیل: info@saliansafar.com

شماره تماس و تلگرام: ۰۹۰۲۲۰۲۰۱۸۸

شماره تماس: ۰۲۱۲۲۰۲۰۱۸۸

آدرس دفتر: خیابان ولیعصر، روبروی صدا وسیما، بین کوچه مهری و افق، پلاک ۲۷۸۷

 

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
رفتن به نوارابزار