وقت سفارت انگلیس در تهران

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلیس

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزای -که آنلاین تکمیل کرده و پرینت کرده‌اید- باید در زمان ملاقات، به سفارت انگلیس در تهران تحویل دهید، به شرح زیر است.
توجه: کلیه‌ی مدارک فارسی باید به انگلیسی ترجمه‌‌ی رسمی شده باشند و از تمامی مدارک یک نسخه کپی در پرونده موجود باشد.
•شناسنامه ایرانی
•گذرنامه
توجه: اعتبار گذرنامه باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
•کلیه‌ی مدارک پشتیبانی‌کننده شخصی
مانند اسناد مالکیت، مدارک مربوط به اشتغال، صورت‌حساب‌های بانکی، دفترچه‌های پس‌انداز بانکی و کلیه‌ی سپرده‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت بانکی.
•مدارک پشتبانی‌کننده‌‌ی میزبان
در صورتی که برای سفر به کشور انگلیس دعوت‌نامه دارید، لازم است مدارکی را که نشان‌دهنده‌ی‌ وضعیت مالی و وضعیت مهاجرت فرستنده‌ی دعوت‌نامه باشد، در زمان ملاقات همراه داشته باشید.

ایمیل: info@saliansafar.com

شماره تماس و تلگرام: ۰۹۰۲۲۰۲۰۱۸۸

شماره تماس: ۰۲۱۲۲۰۲۰۱۸۸

آدرس دفتر: خیابان ولیعصر، روبروی صدا وسیما، بین کوچه مهری و افق، پلاک ۲۷۸۷

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
رفتن به نوارابزار